Spring til indhold

Info & Husregler

Hjertelig velkommen til Moems Heart House

Vi håber at du har rigtig meget glæde af Heart House og vil finde dig godt til rette. Vi ønsker at vi alle kan have en god oplevelse I Heart House. Derfor er det vigtigt at vi hver især gør os umage med at få det til at funger

Adgang

Du har adgang til det lejede lokale samt venteværelser, køkken og toilet i det lejede tidsrum. Tidsmoduler kan ikke deles med andre og må ikke videreudlejes og nøglen må ikke gives til 3. Person. Sker dette mister du med øjeblikkeligt varsel brugsret samt depositum.

Vær særlig opmærksom på

Yderdøren til trappeopgangen skal altid være låst efter kl 18.00. Vær altid meget opmærksom på hvem du lukker ind i Moems Heart House. Luk kun egne klienter ind

Nøgler

Systemnøglen passer til: Gadedøren til trappeopgangen.

Belysning

Tænd endelig alt det lys i Heart House som du vil når du kommer, bare husk at slukke igen hvis du er den sidste der går Vigtigt: Du er velkommen til at tænde stearinlys, bare husk at dobbelt tjekke at de er helt slukkede alle sammen når du går

Brug

Der kan kun opbevares egne ejendele I den tildelte skuffe.
Du er velkommen til at stille egne ting frem i dit lejede tidsrum, blot du husker at lægge det på plads i din skuffe bagefter.
Opbevaring af egne ting i klinikken sker på eget ansvar.
Visitkort og lignende kan lægges frem i eget lokale i egen tidsperiode, og i fælleslokaler.
Du er velkommen til at afspilning af stille afdæmpet musik.
Rygning samt stærkt lugtende madvarer og lignende bedes helt undladt.
Det lejede tidsrum skal overholdes nøjagtigt.
Tiderne er opdelt så der ikke er noget tidsrum imellem tidsmodulerne. Så hvis tidsmodulet slutter kl. 14.00 skal man have ryddet, udluftet, evt rengjort og forladt lokalet kl. 14.00, da næste tidsmodul starter kl.14.00.
Overordnet skal du holde lokalet rent – større rengøring hører under Moems – men du skal tørre op, tørre af efter dig, samt tømme skraldespand for dine efterladenskaber. Efterlad lokalet i den stand som du selv ønsker at modtage det i.
Du er velkommen til at ankomme til og være i Heart House et stykke tid før din egen tid starter, dog uden at den som har lokalet før dig, skal føle sig presset af det. Venteværelset, køkken og toilet er til din disposition.
Bank aldrig på hos en anden bruger, når døren er lukket, da der kan være en session i gang som ikke må forstyrres.
Du skal altid huske at indsætte eget skilt eller visitkort på døren i skilteholderen når lokalet er i brug, og fjerne det igen når du forlader lokalet. Dette er den eneste måde vi kan sikre ikke at forstyrre hinanden unødigt.
Det er vigtigt at vi alle gør os umage med at omgås hinanden på en venlig måde, så vi alle kan have en god oplevelse i Heart House
For at undgå stress og ubehag hinanden imellem, henvend dig venligst altid til bestyrer først, hvis du har dårlige oplevelser i forhold til andre Heart House kollegaer, før du henvender dig direkte til vedkommende

Navneskilt

Navneskilt hænges altid op på ydersiden af døren i egen tidsperiode. På den måde kan alle se at lokalet er optaget. Husk at tage skiltet ned igen inden du går.

Ændring af tider eller lokale

Det er muligt at ændre sin tid til en anden tid. I så fald udfærdiges en ny kontrakt. Det er, som hovedregel, ikke muligt at bytte tider ved f.eks. ferie, sygdom osv. Med mindre man har time abonnement og melder fra 24 timer inden. Du kan ikke slette en booking i systemet, såfremt du får brug for at aflyse skal du sende en sms til 29202641 24 timer inden – så slettes din booking.

Sko

Skofrit område: Heart House er fortrinsvis skofrit område og vi undgår for så vidt muligt sko. Klienter kan dog beholde skoene på, hvis du vurderer, at det er nødvendigt. Vi kan også selv have sko på, så længe det er bløde indesko, med bløde såler, som ikke larmer, og primært er sko, der bruges indendørs. Det er bare mere rent og hyggeligt uden sko og vi vil derfor minimere brugen af sko mest muligt og på denne måde værne om det gode indeklima og roen i huset til glæde for alle. På denne måde håber vi, at alle kan trives og have en positiv oplevelse i Heart House.

Yogalokalet

LUFT ALTID GRUNDIGT UD inden du forlader dit lokale Dette er i alles interesse, så vi kan bevare et godt, behageligt og sundt indeklima. – Og husk at lukke vinduet igen bagefter SKRU NED FOR VARMEN OM VINTEREN: Sørg for at der altid kun er skruet halvt op for varmen når du går! Sluk lyset. Tag dit skilt ned Leje af lokale i Heart House indebærer egen oprydning og let rengøring. Sørg altid for at aflevere lokalet I samme stand som da du kom, pænt, ryddet og sat på plads.

Når du forlader Heart House,
husk altid

LUFT ALTID GRUNDIGT UD inden du forlader dit lokale Dette er i alles interesse, så vi kan bevare et godt, behageligt og sundt indeklima.
– Og husk at lukke vinduet igen bagefter
SKRU NED FOR VARMEN OM VINTEREN: Sørg for at der altid kun er skruet halvt op for varmen når du går!
Sluk lyset.
Tag dit skilt ned
Leje af lokale i Heart House indebærer egen oprydning og let rengøring. Sørg altid for at aflevere lokalet I samme stand som da du kom, pænt, ryddet og sat på plads.

Hvis du er den sidste der går fra HeartHouse

Slukke lys i tekøkken, toilet og venteværelser. 
HUSK AT SLUKKE ALLE STEARINLYS
HUSK AT LUKKE ALLE VINDUER
HUSK AT LÅSE ALLE DØRE

Rengøring og vedligeholdelse af HeartHouse

Leje af lokale i Heart House indebærer egen oprydning og let rengøring efter dig selv. Sørg altid for at aflevere lokalet I samme stand som da du kom, pænt, ryddet og sat på plads. Hvis du har større ting som skal smides ud, bedes du bruge den store skraldespand i køkkenet.

Køkken

Du er meget velkommen til at bruge tekøkkenet samt fælles service Blot husk: 
At vaske og tørre dit brugte service grundigt af efter brug og stille det på plads i skabet eller på hylderne. At tørre bordplade og vaskområde af efter brug. Det er ok at opbevare mad, mælk og lignende mens du er i Moems HeartHouse. Brug af køkkenet er fortrinsvist forbeholdt HeartHouse brugere, da der opbevares personlige ejendele. Du er velkommen til at stille en kande vand/te ud i venteværelset eller ind i lokalet, blot husk at vaske og tørre det og stille det på plads efter brug.

Briks

Hvis du anvender olie, bedes du anvende egne lagner og tæpper og undgå at der kommer olie på Heart House puder, tæpper og andre ting, samt sørge for grundig rengøring efter brug. Vigtigt: ved brug af hovedstøtten bedes du anvende dit eget hovedstøttebetræk samt engangsbetræk til hovedstøtten. – kan købes til 2 kr stk. Der forefindes gravid-briks med plads til mave og barm.

Forsikring

Du sørger selv for at tegne alle nødvendige og lovpligtige forsikringer dækkende ansvar for eventuel fejlbehandling eller andre søgsmål fra klienter/kunder.

Aller vigtigst

Vi gør os rigtig meget umage med at gøre Moems HeartHouse så hyggeligt og pænt som muligt, så vi alle kan have glæde af stedet, så pas godt på det og pas godt på tingene. Vi har alle et ansvar for at holde stedet pænt, også i fællesarealer. Det er vigtigt at vi alle gør os umage med at omgås hinanden på en venlig og positiv måde, for at vi alle kan have en god oplevelse i Moems Heart House. Vi er alle gensidigt afhængige af hinandens vilje og evne til at få det til at fungere. Vi håber at du har rigtig meget glæde af Heart House og vil finde dig godt til rette.

Kontakt

Hvis du har spørgsmål til online booking eller betaling er du altid
meget velkommen til at skrive eller ringe til Lisbeth: Tlf. 29202641. Hvis optaget så sms eller ring til Rony: Tlf. 51344954. Du er altid meget velkommen til at sende en email: mail@moemshearthouse.dk